Barn- och utbildningsförvaltningen, Kung Karls skola

Kungsör är en lugn och trygg kommun med närmare 8 700 invånare. Kungsör präglas av en kunglig historia och en sällsynt vacker och unik natur. Centrala Kungsör ligger högt och bebyggelsen sträcker sig ner mot Mälaren. På landsbygden finns ytterligare en tätort, Valskog. Kommunen växer och förändras hela tiden, vi planerar, utvecklar och förbättrar nya och befintliga områden.

Kungsör ligger mitt i Västra Mälardalen, E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Till grannkommunerna reser du snabbt, till Arboga, Köping och Eskilstuna tar det cirka 15 minuter, Västerås och Örebro finns inom 45 minuter och Stockholm når du på en timme med snabbtåg.

I kommunen är vi cirka 700 medarbetare. Tillsammans ser vi till att de viktiga delarna i ett samhälle fungerar. Här är det nära till allt och det finns stora möjligheter för dig att utvecklas och bidra till att skapa framtidens Kungsör.

Om arbetsplatsen

Kung Karls skola är en grundskola i Kungsör med elever i årskurserna 4-9. Verksamheten inom Kung Karls skola ska präglas av trygghet, lärande, trivsel och arbetsglädje där elevens kunskapsutveckling och sociala utveckling är i centrum. Samtliga elever på Kung Karls skola har tillgång till digitala verktyg.

Till Kung Karls skola söker vi just nu en lärare i kemi. Vill du bli en del av vårt härliga team?

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag innebär undervisning i kemi för årskurs 7-9 samt mentorskap. I arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande och utvärdering av undervisningen i ditt ämne såväl enskilt som i samarbete med arbetslag och andra kollegor.

En viktig del i arbetet är att systematiskt följa elevernas kunskapsutveckling, vilket görs tillsammans med ämneskollegor lett av ämneslagsledare. Du arbetar enligt gällande rutiner för individuella utvecklingsplaner och skriftliga omdömen. Du verkar för att skapa en klassrumssituation där alla elever kan lyckas utifrån sina förutsättningar. Du ansvar även för att samverka med kollegor, elevhälsan, elever och vårdnadshavare för att skapa en trygg och utvecklande miljö för eleverna.

Kvalifikationer

Vi söker främst dig som är legitimerad lärare och som har behörighet att undervisa i kemi i årskurs 7-9. Har du annan relevant erfarenhet eller ytterligare behörighet är du också välkommen att söka tjänsten. För oss är det viktigt att du har tydligt elevfokus och vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet.

Vi söker dig som har ett naturligt coachande, motiverande och engagerande arbetssätt. Vi förväntar oss att du skapar en trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och kommunikation. Vidare ska du ha förmågan att skapa väl fungerande samarbeten, med såväl elever som med vårdnadshavare och kollegor för att bidra till en god samverkan på arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan!


Villkor

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregistret.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsör
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/47
Kontakt
  • Sahar Mustafa, rektor, 0227-600255
Facklig företrädare
  • Rebecca Nilsson-Wallin, Sveriges lärare, 0227-600269,kungsor@sverigeslarare.se
Publicerat 2024-05-15
Sista ansökningsdag 2024-06-21
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb