Socialförvaltningen, Vård och omsorg, Bemanningsenheten

Kungsör är en lugn och trygg kommun med närmare 8 700 invånare. Kungsör präglas av en kunglig historia och en sällsynt vacker och unik natur. Centrala Kungsör ligger högt och bebyggelsen sträcker sig ner mot Mälaren. På landsbygden finns ytterligare en tätort, Valskog. Kommunen växer och förändras hela tiden, vi planerar, utvecklar och förbättrar nya och befintliga områden.

Kungsör ligger mitt i Västra Mälardalen, E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Till grannkommunerna reser du snabbt, till Arboga, Köping och Eskilstuna tar det cirka 15 minuter, Västerås och Örebro finns inom 45 minuter och Stockholm når du på en timme med snabbtåg.

I kommunen är vi cirka 700 medarbetare. Tillsammans ser vi till att de viktiga delarna i ett samhälle fungerar. Här är det nära till allt och det finns stora möjligheter för dig att utvecklas och bidra till att skapa framtidens Kungsör.

Vi behöver fler vardagshjältar inom Vård och Omsorg!

Vill du jobba med något meningsfullt där du verkligen har möjlighet att göra skillnad för dina medmänniskor och samhället? Har du förmågan att anpassa dig till olika situationer och miljöer? Då kan det vara dig vi söker! Just nu söker vi timvikarier till hela vård och omsorg.

I Kungsörs kommun arbetar vi för att se till att de människor vi möter oavsett ålder, färdigheter och omsorgsbehov får en meningsfull vardag samt en god omvårdnad. Vi arbetar dag, kväll, helg och natt.

Vård och omsorg i Kungsörs kommun omfattar bland annat äldreomsorg, OFS-verksamhet (området för funktionsstöd) och socialpsykiatri.

Arbetsuppgifter

Som timvikarie arbetar du exempelvis som undersköterska, vårdbiträde, stödassistent, stödbiträde eller boendestödjare och ger stöd, service och omvårdnad utefter individens behov.

Äldreomsorgen omfattar:
• Äldreboende
• Demensboende 
• Hemtjänst  
• Trygghetsboende 

OFS-verksamheten omfattar:
• Bostäder med särskild service 
• Daglig verksamhet 
• Personlig assistans 
• Korttidsvistelse och korttidstillsyn för barn
• Avlösarservice och ledsagning

Socialpsykiatrin omfattar:
• Stödboendet 
• Boendestöd 

Kvalifikationer

För en anställning inom vård och omsorg måste du vara 18 år och behärska svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av liknande arbete. 

För att trivas hos oss behöver du vara självständig, pålitlig och ta stort eget ansvar. Du har ett positivt förhållningssätt och servicekänsla samt förståelse och respekt för alla människors behov. Du är en person med stort engagemang för målgruppen och du har alltid brukaren i fokus. Inom vård och omsorg ställer vi upp för varandra och söker därför dig som är lagspelare med mycket god förmåga att samarbeta.

Villkor

Urval och anställning kommer ske löpande under annonseringstiden.

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Utdraget: "Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret" beställer du själv från polisen och det ska visas upp i original.  

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad 1-100%
Ort Kungsör
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/134
Kontakt
  • Carina Wennerskog, enhetschef, 0227-600132
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4428146,malardalen.bergslagen@kommunal.se
Publicerat 2023-12-06
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb